Ik meld mij aan voor een cursus bij Paard & BHV


Paard & BHV cursus
€ 145,00 per persoon, excl. 21% BTW

Gedurende het jaar organiseren wij meerdere lesdagen voor de Paard & BHV Basiscursus en Paard & BHV Herhalingscursus. In het onderstaande particulier overzicht staan cursusdata voor open inschrijving. Elke twee weken starten wij gemiddeld een cursus. Bij ons kun je altijd op korte termijn jouw BHV certificaat halen of verlengen.

Vanaf 6 cursisten kunnen we de opleidingen of workshops ook incompany verzorgen. Vul het zakelijke formulier in voor meer informatie over deze mogelijkheden en/of het plannen van een datum.

Individuele inschrijving

AANMELDEN 

Offerte >6 personen

OFFERTE AANVRAGEN

Workshops & demonstraties:

Op veler verzoek van verenigingen, paardensportcentra en organisators van paardenevenementen, bieden wij workshops en demonstraties van Paard & BHV!

Als stalhouder of instructeur staat de veiligheid en het welzijn van uw klanten en paarden uiteraard voorop. De paardensport is een prachtige sport, maar we hebben ook te maken het natuurlijk gedrag en het instinct van een paard. Hoeveel voorzorgsmaatregelen we ook nemen, de paardensport staat in de top 5 van meest gevaarlijke sporten én in de top 5 van bezoekers op de Eerste Hulp van het ziekenhuis. Jaarlijks zijn er 9900 patiënten die zich melden op de SEH na een ongeval met een paard. Een kans van 1 op 50 dus dat jij of je stalgenoot dit jaar naar de Eerste Hulp afdeling moet door een ongeval!* Dat getal komt opeens dichtbij!

Veiligheid start met bewustwording en dat brengen wij samen met u graag onder de aandacht. In korte workshops van maximaal 1 uur nemen wij grote groepen of publiek mee in de veiligheid binnen de paardensport. Twee sprekers van Paard & BHV gaan met elkaar in gesprek over actuele thema’s en/of incidenten binnen de paardensport en betrekken het publiek op interactieve wijze. Vraag en antwoord, spelenderwijs gestuurd zodat wij ons publiek blijven binden en boeien. Waar mogelijk, mede afhankelijk van de faciliteiten op de locatie, maken wij gebruik van ondersteunende middelen en/of demonstratie(s).

Klinkt dit interessant voor u of uw evenement? Wij komen graag telefonisch met u in gesprek om de mogelijkheden en de groepsgrootte te bespreken.

* berekend op basis van 500.000 actieve ruiters in Nederland.